14 Kasım 2011 Pazartesi

AYDA 1000 TL KAZAN....


AYDA 1000 TL KAZAN

Netten kazanç sağlamak isteyenler için. 
 Netten kazanç sağlamak isteyenler için.


AYDA
1000TL KAZAN 
            







 
1000 TL, kullanıcılarına zenginlik vaadi vermeyen, fakat maaş gibi ortalama 1000 TL'lik nakit kazancı garanti eden bir sistemin anlatıldığı bir kaynaktır.


Herkesin evinde tek başına yapabileceği iştir ve herhangi bir sıradan pazarlama işi de değil!


Netten para kazanmak isteyen kişiler bu seti aldıklarında 1 ayda 1000 tl kazanç oluşturabilecekler. E-kitabın içindeki sistem mantıklı ve çoğu internet çalışanlarının para kazandıkları ve gelir elde ettikleri bir sistemdir. Farkı ise ilk ayda 1000 tl kazanmanızı sağlayacak donanıma sahip olmasıdır. Google adsense yi duymayanınız yoktur. Tüm web site sahibi kişiler Google reklam araçları ile kazanç sağlar.


1000 TL Kitabı sitesindeki yöntemin kaynağı da buna dayanmaktadır. Kitabı indiren kişilere bir site hediye edilir. Bunun dışında bu web siteye gerekli olan ziyaretçi hitini ise facebook kanalıyla yapmaktadır. Facebook sosyal ağını bilmeyen yoktur; birçok kişi facebook'u tam bir reklam yeri olarak değerlendirmektedir. Çünkü 500 milyon üyesi bulunmaktadır ve tanıtım için ideal bir alandır.Reklam ve tanıtım için bulunmaz bir imkan sunmaktadır.

1000 TL kitabında da anlatılan sistemde ise, facebook sitesi üzerindeki bu reklam potansiyelini kullanarak 1 haftalık bir çalışma ile hemen 100 bin kişiden oluşan bir kitleye, reklam kapasitesine ulaştırmaktır. Çok zekice düşünülmüş olan bu sistemi uygulayan her kişi 1 haftada bu sayıya ulaşabilir. Devamında websitenizin tanıtımını yapıyor ve web sitenize gelecek ziyaretçiler reklamlarınıza tıkladıkça sizler de paranızı alıyorsunuz. Böyle muhteşem bir sistem işten anlayan ya da anlamayan her kişiye aylık 1000 tl kazandırmaktadır.Bu hayal değildir. Yeterki siz isteyin....


1000 TL E-Kitabı 'ayda 1000 TL' diyor, ancak evde yaşadığınız kaç kişi varsa, 18 yaş üstü olması şartıyla, isterseniz onların adına da uygulayıp her bir birey için ayrı ayrı 1000 TL kazanç sağlayabilirsiniz. 1000 TL E-Kitabı ile paylaşılan bu kazanç yönteminin asla riski bulunmamaktadır!http:/www.parakazandıranisler.tk/
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder