4 Kasım 2011 Cuma

CTT İNGİLİZCEYİ DAHA KOLAY ÖĞRETİYOR!

KOLAY İNGİLİZCE ÖĞRENİN!..
Bugünlerde pratik İngilizce öğrenebilmek için herkes arayış içerisinde. İnternet kullanımının giderek yaygınlaşması İngilizce için olan talebi daha da çoğalttı. Çağımızda İngilizce bilmemenin kendi kabuğuna çekilmek olduğunu bilenler, bu soruna çözüm bulmak isteğindedirler. Ancak bir çoğumuz vakit, para, ve motivasyon noksanlığı gibi nedenlerle İngilizce eğitimini devamlı erteliyoruz.

2,5 yıllık bir çalışmanın ardından, 2005 yılında Turbo İngilizce programını oluşturan CTT English, evde İngilizce öğrenmeyi isteyen ama bu konuda da yetersiz kalan insanları hedef alarak yayın hayatına girdi. İlk bakışta CTT yani Renkli Tercüme Tekniği ile dikkat çeken sesli Turbo İngilizce Kitapları, kursa gitmeden İngilizce öğrenmeyi isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

CTT tekniği sayesinde İngilizce cümleler, Türkçe kadar kolay anlaşılır bir hale getiriliyor. İlk önce İngilizce cümleler, kelime kelime ve ek ek renklendiriliyor. Bundan sonra yine aynı yöntemle Türkçe anlamı veriliyor. Sesli Turbo İngilizce Kitaplarını kullanacak kişiye ise tek bir şey kalıyor. Bu da renkleri eşleştirmek ve İngilizce cümlenin karşılığını çabucak kavramak. Bu teknik ile programda geçen 3500 cümlenin anlamını çözmek için vakit kaybı söz konusu olmuyor.


1500 kelimelik içerikle oluşturulan program, 12 Kitap ve 6 MP3 CDden oluşuyor. Bu kolay program vasıtasıyla, kullanıcının evde veya ofiste sıfırdan başlayarak orta seviyede İngilizce öğrenmesi amaçlanıyor.

Sesli Turbo İngilizce Kitapları, İngilizce öğrenmekten umudunu yitirmiş olan kişilere ve İngilizceye korkarak bakanlara tekrar umutlarını tazeleme olanağı verebilir.
Ürün sayfasını ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder